Hemkommen från Rommehoppet och Dalarna!

... Vet nästan inte var jag ska börja med denna resa. Kan ju ge er en liten inblick hur det är att leva i mina byxor en dag.

Började på ett nytt jobb förra veckan. Massor att ta in! Var väldigt trött redan på onsdag. Fort hem från jobbet, packa bilen och stressa iväg till båten och över till Sverige!

Plockade upp min kollega i Östhammar. Hann köra ca 30-40km eller nåt när vi hör hur det smäller. Ena framdäcket exploderade... Klockan 22.00 på kvällen. Kolmörkt och ute i ingenstans där det inte fanns lampor etc. Bara varningsblinkerserna från bilen som lös upp. Ringde Assistanskåren som var ganska fort på plats o lade på mitt reservdäck (nej, jag kan inte byta däck men efter denna resa tror jag att jag ska lära mej det!). Fortsatte resan i lugn o ro. Uppe i Borlänge 01.30 på natten. Hade resan gått smidigt så hade vi varit framme 23.307-00.00 redan...
Väckning 07.77 efter väldigt få timmar sömn och iväg till Romme travbana. Där möttes vi av trevliga människor och plockade upp våra luvor, pannband och annat som vi hade med.

Vi var på Romme travbana torsdag- lördag. Roligt att möta ny människor, alla var glada och titta på hoppning!

Ibland blir inte dessa "utställnings resor" som man hade tänkt sej. Jag hade heller inte tänkt stanna 2 gånger på vägen hemåt från Dalarna men bilen skakade så vi fick lock i öronen. Imorgon jaga nytt däck och tillbaka till vardagen!

Vi har i alla fall hunnit planera lite och under veckan kommer vi släppa en stor Giveaway där du kan vinna ett helt sett värt 400€/4000kr! GALET!

Enjoy lite bilder från helgen (Ja, vi har ätit efterrätt 3 dagar i rad. Nej, jag fick inte bild på sista dagens efterrätt).

Livet som egen företagare med massor som händer på en och samma gång!